Kategoria: Aktualności i wydarzenia
Odsłon: 975

To największa światowa konferencja poświęcona biologii, uprawie i przetwórstwu ziemniaka, gdzie biotechnologia jest na pierwszym planie.eapr2020
Informacje dostępne pod linkiem: https://www.eapr2020.pl 
Ulotka w pdfie do pobrania tutaj.

POLECAMY!

Wykłady wygłoszą m in.: 

Ian Barker, International Potato Center (CIP), Lima, Peru
Christian Bruns, University of Kassel, Germany
Adrian Cunnington, Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB), Kenilworth, Warwickshire, United Kingdom
David Douches, Department of Plant Soil Microbial Sciences, Michigan State University, United States of America
Jean-Pierre Goffart, Walloon Agricultural Research Center, Gembloux, Belgium
Vural Gökmen, Food Quality and Safety Research (FoQuS) Group, Food Engineering Department, Hacettepe University, Ankara, Turkey
Francine Govers, Laboratory of Phytopathology, Wageningen University, The Netherlands
Sanwen Huang, The Agricultural Genomics Institute at Shenzhen, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Shenzhen, China
Shelley Jansky, USDA-ARS and University of Wisconsin – Madison, United States of America
Jonathan D. G. Jones, The Sainsbury Laboratory, Norwich, United Kingdom
Karin Köhl, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Potsdam, Germany
Jack Vossen, Wageningen University & Research, The Netherlands